Иванка Тръмп блести в бална рокля на Каролина Ерера

Бившата манекенка, станала бизнес дама, смята за неуместна титлата 'истинската първа дама'

Иванка Тръмп беше неотразима в рокля на Каролина Ерера на баловете за встъпване в длъжност на новия президент на САЩ – баща ѝ Доналд Тръмп. Дъщерята на Доналд Тръмп, Иванка, призова критиците на баща й да му дадат шанс, като същевременно призна, че понякога го съветва да престане да туитва, съобщи БТА, позовавайки се на Франс прес.

В интервю за телевизия Ей Би Си, излъчено часове преди встъпването в длъжност на баща й като 45-ия президент на САЩ, Иванка признава също, че страната е разделена. Но "през целия си живот съм виждала, че баща ми е невероятен обединител. Затова ще кажа на всеки от критиците му: дайте му време, оставете го да поеме функциите си, позволете му да докаже, че не сте прави", заяви Ивана. По думите й, речта която Тръмп ще произнесе при встъпването си в длъжност, ще бъде реч "на единство и оптимизъм". Успокоявайки жените, разтревожени от идването на власт на милиардера, тя увери, че баща й през целия си живот е "защитавал и подкрепял жените".

Бившата манекенка, станала бизнес дама, заяви също, че смята за неуместна титлата "истинската първа дама", каквато й присъдиха някои американски медии, тъй като е виждана по-често до баща си от Мелания, третата жена на милиардера. "Има само една първа дама, и Мелания ще бъде невероятна първа дама, гордея се с нея", увери 35-годишната Иванка, дъщеря на Тръмп от първия му брак с Ивана и смятана за най-близкото доверено лица на бъдещия президент.