Класация показа: Американките са най-секси

Притежават уникална красота - отражение на разнообразния микс от култури, етноси и естетика

Най-сексапилните дами са американките, а сред мъжете най-привлекателни са канадците. Това показва проучване, базирано върху преценките на над 90 000 души - 41 643 американци и 49 518 американки, пише в. "Дейли стар".

От музикалната сцена до модните подиуми родени в САЩ красавици като Тейлър Суифт и Джиджи Хадид явно са повлияли върху вота на мъжете, които са поставили американките на първо място.  "Американките притежават уникална красота - отражение на разнообразния микс от култури, етноси и естетика в САЩ", казва основателят и главен изпълнителен директор на сайта Мис Травъл, осъществил проучването.

Риалити звездата Ким Кардашиян, която залива социалните мрежи със свои селфита и е с арменско потекло, също е оказала влияние върху мъжкия избор - представителите на силния пол са отредили второ място на жителките на Армения. На трето и четвърто място са канадките и кубинките, които дебютират в тазгодишната класация.

На пета позиция анкетираните мъже са поставили колумбийките. В челната десетка на най-сексапилните представителки на различните националности намират място още филипинките, красавиците от Барбадос, австралийките, англичанките и италианките. Що се отнася до господата, явно двамата най-актуалните изпълнители в света - канадците Джъстин Бийбър и Дрейк, са оказали влияние върху дамския избор, тъй като участничките в анкетата са поставили на първо място по сексапил мъжете на Канада.

Следват американците, австралийците, италианците и испанците. На пето място са дебютанти в тазгодишната класация - корейците. На шеста позиция дамите са поставили миналогодишните първенци - ирландците. В Топ 10 на най-сексапилните мъже в света попадат още чилийците, англичаните и пакистанците.