Памела Андерсън се завръща в Playboy

Това е последият 'гол

Памела Андерсън ще се появи на корицата на последното "голо" издание на сп. "Плейбой". 48-годишната актриса вече се е снимала 14 пъти за мъжкото списание, като в 13 от случаите е позирала за корицата му. Историческият брой ще излезе през януари 2016 г.

"Получих обаждане от адвоката на Хю Хефнър, който каза: "Не искаме никоя друга. Няма друга, затова - би ли се снимала на последната корица на "Плейбой"?", разказва Андерсън пред Entertainment Tonight.

Звездата от "Спасители на плажа" коментира, че отначало е имала резерви заради двамата си синове - 19-годишният Брендън и 17-годишният Дилън. Двете момчета са били постоянен обект на подигравки заради нейната кариера, като дори няколко пъти са влизали в юмручни схватки, за да защитят честта на майка си.

Този път обаче по-големият й син я е окуражил да се съгласи да участва във фотосесията. "Казах му "Хеф току-що се обади, иска да се снимам на последната корица на "Плейбой", а той ми отговори "Мамо, трябва задължително да го направиш", разказва Памела Андерсън. Когато му обяснила, че ще бъде гола, реакцията на сина й била: "Ние сме големи, вече не се притесняваме от теб".

През октомври 89-годишният създател и главен редактор на мъжкото списание Хю Хефнър обяви, че налага нова линия на еротични и предизвикателни фотоси на жени. Това е част от цялостен редизайн на изданието, замислен преди месец. Според Хефнър в интернет вече има толкова много порнография и достъпна голота, че интересът към покупката на такива списания намалява. Тиражът на "Плейбой" се сви от 5.6 милиона бройки през 1975 г. до около 800 000 сега.