Стил и красота на откриването на фестивала във Венеция

Звездите бяха заложили на стилни тоалети, издържани основно само в един цвят

Актрисата Ема Стоун и моделът Бианка Балти бяха с най-впечатляващи тоалети на откриването снощи на кинофестивала въвВенеция, пише в. "Кориере дела сера". По традиция звездите на шоубизнеса преминаха по червения килим на остров Лидо диВенеция, където се провежда фестът.

Ема Стоун, която участва в лентата "В страната Ла-ла-ла" на американския режисьор Деймиън Шазел, с която снощи бе открит фестът, се беше пременила с ефектен сребрист тоалет от Versace - рокля без ръкави, с полуполо яка, цялата обсипана с ресни.Бианка Балти пък беше с черен тоалет, съчетаващ елементи от рокля и шлифер на Жан-Пол Готие.

На стилни тоалети, издържани основно само в един цвят, бяха заложили редица италиански актриси, певици и модели, преминали по червения килим пред фестивалния комплекс. Сред тях се открояваше Ана Сафрончик с дълга и ефирна жълта рокля с черен колан.Откриването на феста премина в по-приглушена атмосфера, защото цяла Италия скърби за жертвите на катастрофалното земетресение в района на Аматриче. В първата фестивална вечер беше връчена наградата за цялостен принос на полският режисьор Иржи Сколимовски.