Вижте модните гафове на звездите

Неограничените финансови възможности и близкото познанство с най-известните съвременни дизайнери понякога не е достатъчно

Отново дойде онова време от седмицата, в което ви представяме селекция на най-големите модни гафове, които звездите демонстрираха на червения килим и в ежедневието си през изминалите дни. Или казано по друг начин поредното нагледно доказателство, че дори неограничените финансови възможности и близкото познанство с най-известните съвременни дизайнери понякога не е достатъчно, за да се спасиш от стайлинг недомислица. 

От времето, когато прозрачните рокли бяха кич 

Прозрачните или така наречените голи тоалети извървяха дълъг път – от характерни за 90-те години на миналия век гръндж рокли от мрежеста материя те неусетно се превърнаха в естетическа наслада за очите, разкриваща плътта по много по-елегантен и изящен начин. В рамките на една от последните си светски изяви Фърги обаче реши да върне еволюцията на въпросните дрехи десетилетия назад, засвидетелствайки ни визия, асоциираща се с нищо друго освен с пошлото излъчване. Иначе чаровната звездна дама бе заложила на меко казано несполучлива комбинация от мрежеста блуза, звучно нашепваща ев-ти-но! Дрехата бе комбинирана с прозрачна миди пола с множеството детайли - решение, което придаваше още по-кич излъчване на цялостната визия. Най-общо казано – прекалено много детайли и прекалено много плът, изкарана на показ, в рамките на един тоалет. Няма как да не отбележим, че дължината на полата също не бе сполучлива и не правеше добра услуга на притежателката си, визуално скъсявайки краката ѝ.

Кралицата на модните гафове идва

Опънете червения килим Майли Сайръс има много модни грехове, записани на свое име, затова сме свикнали да не се учудваме от ансамблите, които тя подбира за изявите си. Но до скоро пежицата залагаше на фрапиращи тоалети главно за сценичните си изяви, но ето че стайлинг недомислиците започнаха смело да навлизат и в ежедневния стил на звездата и то доста зрелищно. В случая под формата на отвратителен оранжев гащеризон. Звездата бе подбрала дрехата, приличаща на затворническа униформа, за парти вечер навън и точно когато си мислехме, че ситуацията не може да стане по-плачевна на хоризонта се зададоха шантавите очила и "стилно" показващият се черен сутиен, нагледно доказващи ни, че грешим.

Да, вижда се. Да, прекалено е

Състоялите се преди няколко дни награди на списание Cosmopolitan приютиха поредното звездно стайлинг решение, минаващо в графа неуместно, а именно меко казано ефирния панталон на британската пианистка, певица и модел Майлин Клас, разкриващ повече, отколкото бяхме готови да видим. Въпросният дантелен панталон оставяше малко на въображението и не само смело вадеше на показ краката на звездната дама, но и задните ѝ части. Този гаф донякъде би бил предотвратен, ако сакото, правещо компания на прозрачната дреха, бе достатъчно дълго, за да покрие част от анатомичните подробности на брюнетката. Майли обаче не само не бе подбрала подобна връхна дреха, но и бе заложила на такава с доста дълбоко деколте