Резил: Шепа студенти влизат през тройна охрана в зала за 2000 души, за да се срещнат със Слави

През тройна охрана минават студентите, които искат да се срещнат със Слави Трифонов в пловдивската зала "Фила". Всеки трябва да покаже актуална студентска книжка, за да влезе. Ивайло Гущеров и Илиян Попов, дошли от Виена и Холандия бяха накарани да си хвърлят бутилките с минерална вода, за да бъдат пуснати, предава "24 часа". 

Хванахме последния самолет, дето се казва, за да дойдем, обясниха двамата. Илиян, който е последна година "Маркетинг" е дошъл, за да зададе на Трифонов въпрос дали не се притеснява от европейския път, който е избрал за своята партия, и не се ли смущава от това, че е предпочел ориентация към Америка, докато в същото време повечето българи симпатизират на Русия. Според Илиян България трябвало да бъде насочена към себе си, а не да избира страна. 

На улицата пред залата са спрели полицейски бус и патрулки. Един от униформените обясни, че били на място, за да гарантират безопасност. Кандидатът за депутат от ИТН Лъчезар Бакърджиев не скри притеснението, че 15 мин преди срещата няма тълпи от студенти, а залата е за 2 хил. души.