Маринела Арабаджиева е с опасност за живота

Тя е колабирала, закарана е по спешност в болница, където е поставена на системи

Маринела Арабаджиева

Маринела Арабаджиева

Маринела Арабаджиева е колабирала и е с опасност за живота, съобщава standartnews.

Преди дни бизнес дамата получила хипертонична криза и с повишено кръвно налягане 190/150, а след минути преживява хипотонична криза със стойности 60/40. След като колабира е закарана по спешност в болница, където са ѝ поставени системи.

През 2019-а животът на Арабаджиева отново е спасен от медици от МВР болница. Тогава сред здравословните ѝ проблеми са животозастрашаваща хипертония втора степен, спиране на моторните функции на жизненоважни органи, както и многократно колабиране. Докарана е в безсъзнание, а състоянието ѝ е стабилизирано след намесата на специалистите.

Припомняме, че подсъдимият бизнесмен Ветко Арабаджиев, който бе в болница с коронавирус и с опасност за живота, няма да се върне в ареста. Мярката му за неотклонение бе окончателно изменена в домашен арест, след като той бе държан под стража от година и половина. По-рано Маринела Арабаджиева също беше оставена под домашен арест заради влошено здравословно състояние и след като направи опит за самоубийство.

Семейство Арабаджиеви са подсъдими за престъпна група, заминаваща се с данъчни престъпления и пране на пари. Маринела и Ветко, синът им Вълчо и още 5-има души са подсъдими за данъчни престъпления и пране на пари от 2018 г. През пролетта на 2019 г. съпрузите бяха открити да се укриват в имението на Георги Семерджиев - Жоро Шопа край Барселона.