"Маскираният певец" стартира с гаф, заглушиха любимата изпълнителка на Георги Първанов

Герасим Георгиев - Геро и Васил Василев - Зуека

Герасим Георгиев - Геро и Васил Василев - Зуека

Вторият сезон на предаването "Маскираният певец" стартира с грандиозен гаф. След седмици на подготовки, реклами и представяне в Нова ТВ на шоуто, първите му 5 минути започнаха с картина без звук. Сценаристите и продуцентите бяха решили за откриването да поканят любимата певица на Георги Първанов - Николина Чакърдъкова. Така обаче и не стана ясно каква песен изпя. Първите думи на водещите също останаха загадка заради проблеми със звука. По време на тържествения им анонс дори спря и картината за секунди.

Николина Чакърдъкова не спира да симпатизира на Георги Първанов, който формално вече не е лидер на АБВ. Всяка вечер в полунощ певицата пуска във фолклорната си телевизия микс от "Хубава си, моя горо" и националния химн от концерт в нейно изпълнение в зала 1 на НДК. Сред гостите ѝ са Георги Първанов и Весела Лечева, с които всяка вечер Чакърдъкова приспива зрителите си. 

Припомняме, че тази година шоуто ще е с нов водещ. Димитър Рачков беше сменен от Герасим Георгиев - Геро, който си партнира с Васил Василев - Зуека. От Нова ТВ коментираха, че има вероятност Рачков да започне свое собствено предаване, което да забавлява зрителите. Съставът на журито също е нов. На мястото на Геро, Гала, Хилда Казасян и на Ники Кънчев, за тайните на образа под маските "гадаят" Михаела Маринова, Владимир Пенев и Азис. 

В БНТ пък са подготвили отговор на "Маскираният певец". От 21:00 часа днес започва шоуто на радиоводещия Димитър Павлов - "Събота вечер с Митко Павлов". Зрителите са изненадани, че в дебютното издание е поканена Мария Илиева. Певицата, която е харесвана от публиката обаче едва ли ще е акцентът, който ще може да бие рейтинга на Нова ТВ и на "Фермата" по БТВ, коментират в социалните мрежи телемани.