Бившата мениджърка на Майкъл Джексън: Има тайно завещание, което не е изпълнено

Написа го пред мен и пред нотариус през 2006 г.

Майкъл Джексън

Майкъл Джексън

Покойната поп звезда Майкъл Джексън има тайно завещание, което така и не било изпълнено след смъртта му, твърди бившият му мениджър Реймон Бейн, предаде “Индипендънт”. 
Според Бейн, Джексън е написал завещание през 2006 г., което означава, че то анулира това от 2002 г, предаде БТВ. “В това завещание той подробно описа как трябва да се запази и поддържа неговото наследство. Майкъл го написа пред нотариус и мен”, коментира Бейн.

По думите ѝ обаче тя не знае къде се намира въпросното тайно завещание и се надява то да се появи. “Всеки, който е познавал Майкъл знае колко методичен, сериозен и точен беше той. Надявам завещанието му от 2006 г. да бъде открито и изпълнено”, допълва тя. По думите ѝ до момента няма нито едно дарение направено в името на Майкъл Джексън – нещо, което той много би желал. 

След смъртта на певеца през 2009 г. властта върху неговото състояние беше дадена на двама души, записани в завещанието от 2002 г. Отношенията между тях и семейството на Джексън са обтегнати и се водят дела. Пълномощниците на Джексън коментираха пред “Индипендънт”, че “Реймон Бейн няма право да действа от името на Майкъл Джексън, нито да използва неговото наследство за каквито и да било дарителски кампании или реклама”. Така и не става ясно къде се намира тайното завещание на поп иконата.