Вгледайте се в лицето на Путя – наследник на Златната орда и „славянското“ робство

Ако някой не знае история, хубаво е да се просвети, кои се наричат Московити

Авторът

Авторът

Д-р Любомир Канов

Интересна е антропологията на мутантите на човешкия род от Комунистическият развъдник. Конеподобният вариант на човек, Външен Министър на Новата КГБ Империя, който сега е натоварен със задачата да плаши цивилизованият свят, с името Лавров, не е точно в схемата. Той не е от вътрешната конюшна, а е в разреда на политическия добитък, който е в обоза и само обслужва владетелите. 

Хубаво е да се разгледат обаче важните

 лица от последния зловещ век

 Лицата на Джугашвили, на Илич, на Дзерджински, прокурорът Вишински, Бронштейн-Троцки, Берия, Ежов и прочие. 
Също и лицето на техният наследник — монголоидът путя. 
Там са интересните девианти и лицата, които разказват истината на онези, които се интересуват от миналото. 
Ако някой не знае история, хубаво е да се просвети и да научи, че 

истинските наследници на Златната Орда се наричат Московити

От Москва. 
Били са слуги на монголските ханове, натоварени със задачата да събират данъците наложени от монголците върху съседните руски/викингски княжества и градове. По едно време решили да прибират данъците, но да не ги дават на хановете. Монголците се възмутили, срещнали се с московците на една река, гледали се в очите няколко часа и накрая монголците решили, че с такива съюзници няма смисъл да се бият и си заминали по степите на изток. Това в московската версия на историята се нарича Освобождение от Монголците след 250 години робство! Tака Мусковията станала от васално княжество - Царство, а Иван Василиевич IV — Грозни — станал Цар. Организирал си свое НКВД, наречено 
Опричнина, съставена от криминални разбойници и убийци, начело с Малюта Скуратов, изпепелили много имения, запалили много градове, убили много заможни хора, ограбили манастири, църкви и селища в Киевската Русь, заместили монголоидния гнет със своето 

“славянско” робство

 и крепостничество, продължило до Цар Освободител през 1862 г. Има паметник на същия този Цар пред Народното ни Събрание, ако някой не знае за кого става дума. 
На кон е, впрочем! 
‘’Освободител” е наречен този Цар, защото е освободил своя собствен народ от крепостното робство. 
През 1862 г. 
Горе-долу по това време, американците са воювали помежду си в Гражданската Война и са дали 600,000 европеидни жертви, за да освободят черните от Южните Щати. 
Хак им е!
Заробването на собствения народ обаче московците го дължат като метод и технология на монголците. Както им дължат и безграничното си желание да завземат нови територии, да изколват местно население или да го заробват. Чисто монголски прийом. 
Това е Русия и до ден днешен. 

Вгледайте се в лицето на Путя

 и ще видите чертите на евразийските завоеватели: дребни монголоиди с коси очи, лукави и безмилостни хибриди, ходят по планетата с особена походка, едната ръка е винаги неподвижна, близо до кобура с пистолет “Макаров” или “ТТ —Tулский Токарьов”. Или поне до нагайката. В далечината — хиперзвукови ракети, танкове и Цар-бомба с 50 мегатона тротилов еквивалент.
Понастоящем искат данък от европеидите, включително и от жителите на собствената си страна, а и от онези, които са околовръст на хиляда версти от Мусковията:
Или ще ни дадете каквото искаме от вас, защото ще ви посечем, или ще ви изпепелим няма да ви има изобщо!
Тъй казват. 
Ами, щом казват…
Ний няма да възразим. 
Преклонена главичка сабя не сече. Нито пистолетче я стреля…
Тъй шъй тя…