Агент Павел и агент Сава опасно преиграват...

През прехода ДПС слугуваше на БСК/БСП, а днес вече командва партията-майка и разпределя порциите в държавата

 

Евгений Михайлов, Движение „22 септември”

Наглостта на агент Павел (Лютви Местан) от последните дни ми припомниха нещо, което написах преди година, на 21 февруари 2013, в навечерието на февруарския метеж! Защо ли...? 

Защото особено днес, чашата ми преля. 

Агентът на ДС вмени на българите комплекс и вина за така наречения "възродителен процес". 

Слугата на господарите си от преди 1989 година, ни се накара и упражни лепкавата си демагогия в българския Парламент. Цялото ръководство на ДПС, агенти на комунистическата Държавна сигурност има наглостта да се подиграе, както с нас , така и с репресираните български мюсюлмани. Подиграха се с тези хора, които бяха държани в затворите до месец юни 1990 за да могат подставените лица-агенти на ДС да си направят партията, която до ден днешен слугува на БКП/БСП и Кремъл. И по- лошо... агентурата започна да командва Партията-майка и да разпределя постовете и порциите в държавата. А днес отново започнаха да ни изнудват с етническия мир. Но само най-наивните не виждат , че всичко това се прави за да се подаде топката на "патриотите" от

Барековата лъжевемерео коалиция

и на патериците от Атака! Слабо, много слабо изпълнение на....пенсионирания генералитет на ДС и на руските им командири!

А ето и коментарът от преди една година:

21февруари 2013

"ПО ПОВОД ИЗКАЗВАНЕТО НА ЛЮТВИ МЕСТАН, ЧЕ НА ДОГАН СЕ КРЕПИ ЕТНИЧЕСКИЯ МИР В БЪЛГАРИЯ!

Това значи ли , че ако агент Сава(Ахмед Доган) щракне с пръсти ще започне етническа война???

Етническия мир в България се дължи на всички български граждани,на всички които се обявиха срещу възродителния процес, на всички ,които защитаваха връщането на родните имена на насилствено преименуваните от БКП .

Ахмед Доган по това време все още беше в затвора,за да му се създаде легендата от ДС на репресиран...

Много честни българи и аз самия си сложихме подписите под петиция срещу възродителния процес, която беше внесена в Народното събрание още в началото на май 1989г.

Много честни българи приютиха в домовете си, носиха храна и топъл чай на стотиците български мюсюлмани , когато в края на декември 1989 в сняг и студ мирно протестираха пред Народното събрание с едничкото искане: ВЪРНЕТЕ НИ ИМЕНАТА.

Етническия мир се дължи и на принципната позиция на СДС през 1989,1990,1991,1992г., когато застана в защита на правата и свободите на българските мюсюлмани.

В този период БКП/БСП се опитваше ежедневно да провокира етнически сблъсъци и насъскваше обществото срещу "родоотстъпниците" от СДС.

За благодарност, Ахмед Доган през 1992г. започна да раздава "шутове" към правителството на Филип Димитров и стана баща на правителството на Любен Беров.

И от тогава до сега е непрестанен коалиционен партньор на комунистите/социалисти-на тези които

поругаха честта и достойнството на българските мюсюлмани

Вярвам, че всички честни и почтени български граждани ще продължат да бъдат гаранти на толерантността , и няма да се поддадат на провокациите!

Опасна е играта с етническия мир, господа от ръководството на Д(П)С...!!! "