Американски враг мачка Малък Тошко с циците напред

Националните телевизии спретнаха титаничен сблъсък помежду си и пуснаха успоредно реалити предавания в праймтайма. 

ТВ7 „сбиха” внука на Тато – Тодор Славков със звездата на Нова ТВ Памела Андрсън. Двамата ще участват в шоутата „Ексмилионер търси съпруга” и „ВИП брадър”. След 23 години от падането на Тодор Живков, телевизиите отново реанимираха фамилията му с активно телевизионно участие. В лицето на Малък Тошко. Той неслучайно бе избран за втория сезон на предаването в ТВ7 след Ицо Стоте манекенки, тъй като има славата на плейбой. Той обаче се сблъсква в часовия пояс с един от най-големите секссимволи в света.

Изненадата Суперпам вероятно ще разбие на пух и прах рейтинга на Супертошко. От медията на Пеевски са изпаднали в паника, след като са разбрали, че секс бомбата ще бъде в къщата сред останалите ВИП-съквартиранти. Продуцентите веднага са променили сценария и вместо внукът на Тодор Живков да бъде видян в друга светлина, като сериозен и улегнал кавалер, ще го пуснат да се държи естествено. Внукът на бившия първи е подготвен да даде всичко от себе си и да цитира майтапите на дядо си. Опитът на ТВ7 да бие рейтинга на Памела Андерсън със Славков обаче звучи като пламенна реч на Живков на Априлския пленум, в която с патос обяснява как Народна република България е победила капитализма и живеем по-добре от западните страни.

Този път обаче монетата се обърна. Славков, който заяви най-сериозно, че си иска държавата обратно, най-вероятно ще бъде бит от американския враг, който ще излезе с едни гърди напред. Пищните красавици, които ще се борят за сърцето, едва ли могат да съборят световната мечта за всеки мъж Памела Андерсън и да засенчят неостаряващия й сексапил. Според зрителите, които коментират двете предавания в рекламните им групи във Facebook, е трябвало един от най-желаните ергени на соца и едрогърдата блондинка да бъдат събрани на едно място. Реакцията би била интересна за зрителите, които щяха да станат свидетели как два секссимвола от различни епохи и с коренно противоположни маниери ще се държат един към друг.

Малък Тошко от една страна обича да пуска нескопосани и дебелашки шеги, опитвайки се да имитира дядо си, който 35 години разсмиваше народа. Памела пък се държи като чаровна изкусителка с нежни маниери и холивудски стил. За жалост двамата се разминаха във формата на Нова ТВ. Докато синът на покойния Иван Славков се включи в предишното издание на Нова ТВ, сега е принуден да гледа от малкия екран секс бомбата и да си търси съпруга от България.