Родилните мъки на антикомунизма (една руска марионетка спасява България от Тиквата)

Парадоксът е очеваден за всички: България днес се управлява от комунистите.

Николай Флоров

Никой не си прави илюзии, че те са някакви социалисти, че Държавна Сигурност е нещо друго, че бандитизма в страната не е комунистически, че олигархията не е комунистическа, че Русия, а не Европа им лежи на душата, че са готови да леят кръв и леят кръв, че кучешките им зъби са едва-едва скрити под кривата  гримаса на ръмжащи за реванш популисти, че се гърчат като настъпени червеи от собствената си безидейност. Времето отдавна ги е отписало, но те продължават да манипулират и лъжат, да забраняват и да заплашват, да крадат и да убиват.

Всички знаят, че природата им е отмъстителна и особено злопаметна. За това не са нужни специални примери – пред вас издевателстваше цели два мандата президентурата на комунистическо ченге, оглавяващо  отбор десарски съветници, много от които замесени в непосредствено свързаните с тази институция убийства.

Така пред вас е  страхът - отново страхът:  кой ще почука на вратата ви, кой ще ви даде завоалирани инструкции или направо ще ви изръмжи заплашително, ще ви каже как да пишете или как да не пишете, кого да слушате и кого не. А ако не слушате, ще ви натроши кокалите или ще ви ливне киселина в лицето.

Те и досега мислят, че знаят най-добре какво ви трябва или какво ви липсва, за кого да гласувате и защо те са единствените, които трябва да управляват. Те и досега мислят, че са елит. Или забравихте, че те бяха самозвания авангард на работническата класа?  Те са пред вас като министър-председатели и ченгета, като духовници, масони, богаташи, търгаши.

Кой още има илюзията, че комунистите не са тук? Има ли още такива наивници, или недостатъчно са ви псували Алексей Петровци, или недостатъчно са ви подигравали Румен Петковци, Сергейчета и Калфинчета, Гоцета и Боцета. Ако не са, тогава чакайте да блесне отново петолъчката на Бузлуджа, а след това на партийния райхстаг. Тогава и Румен Петков ще ви се изчишка отгоре, а вие може да подложите ръка, да погледнете към небето и да кажете: «Я-а, то ръми бе!»

Ако политическия ви компас е още разцентрован, да ви припомним, че те доскоро с половин уста, а напоследък и с цяло гърло, продължават да ви тикат любимата си Русия в мозъците, Русия на възроденото КГБ, което вече целенасочено помага на унижените си в последните избори храненичета от БСП  да дойдат отново на власт.

Не се съмнявайте, че ще дойдат отново на власт, но това няма да стане защото са много,а защото тя ще им бъде поднесена на тепсия от залитащия от политическа тъпотия български народ, млян десетки години между камъните на партийната пропаганда и изплют безпардонно да си търси съдбата както знае. Ще им бъде поднесена от политическата апатия на огромно мнозинство, наброяващо може би два или повече милиона - вечно патъркаща и вечно бездействаща овча маса, неорганизирана и поради това неспособна да защитава интересите си.

Властта, братчета, не са давали никога и няма да я дадат. Властта трябва да им се вземе и ако няма кой, трябва да сте готови да им ядете попарата. А също така трябва да свикнете на вас да  гледат като на леко малоумни или малко-нещо недорасли и политически закърнели, с други думи бъзльовци и хапльовци.

Как иначе сегашната комунистическа Тиква ще бъде сменена от една руска марионетка?