МВР: Надяваме се днес да заловим заподозрения за убийство и изнасилване на 7-годишно момиче

Надяваме се днес да заловим заподозрения за убийство и изнасилване на 7-годишното момиче, заяви на извънреден брифинг главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов в сливенското село Сотиря. Детето беше изнасилено и пребито до смърт в четвъртък следобед. Издирва се млад мъж, основен заподозрян за тежкото престъпление.
 
Заподозреният е 21-годишният Мартин Трифонов. Той е безработен, асоциален тип, няма приятелства, семейството му е в много тежко финансово положение, той е без образование, допълни главният секретар на МВР.

Трябва да се претърси огромно пространство, но от органите на реда са уверени, че той се крие някъде в околностите, защото няма нито пари , нито подготовка за дълги преходи. Забелязан е в района.

МВР преди час официално обяви, че издирва  Мартин Трифонов за престъплението .

"Полицията издирва Мартин Стоянов Трифонов /21 г./ от град Сливен във връзка с извършено тежко криминално престъпление в района на село Сотиря, Сливенска област", заявиха днес от МВР.

Те призоваха хората, които имат информация за издирвания, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана!

Редом с това от МВР публикуваха снимки на Трифонов.