Наско от Б.Т.Р.: Полудявам, че я няма публиката, но ще издържим и на тази криза

Той е уверен, че и след 10 години ще има същата енергия, за да прави музика

Наско от Б.Т.Р.

Наско от Б.Т.Р.

Отложихме нашето европейско турне, отложили сме всички ангажименти заради коронавируса. Ние сме първите, които усещаме този тип криза и ще излезем последни. Но ще издържим и на тази криза. Не е чак толкова страшно, макар и в изолация. Това сподели в интервю за Нова ТВ Атанас Пенев, по известен като Наско от Б.Т.Р.

Той не отрече, че въпреки тези кризисна ситуация вече имат нови идеи за музика, които се надява да превърнат в песни, когато  излезем от изолацията.

Вокалистът на Б.Т.Р. разказа за своето прохождане в музиката. 

Моите мечти не бяха да стана известен певец и да пея на големи сцени. Аз дори не знаех, че ще стана музикант или певец. Но още като дете свирех на хилка, която беше моята въздушна китара. Но след 7-ми клас започнах много да пея, споделя Наско и добавя, че повратния момент е когато е деветокласник.

На въпрос на водещата какви са плановете му за бъдеще, Наско бе лаконичен: Не смея да каже какво ни предстои, но ако излезем живи и здрави от тази криза, се надявам да продължим с турнетата…Сега полудявам, че я няма публиката. Липсва ми пеенето, музицирането. Животът ще покаже какво ни предстои. Но и след 10 години се виждам се много добре, със същата енергия да правя музика.