Нидал Алгафари: Линия, около която могат да се обединят ПП и ГЕРБ, е общ фронт срещу Радев

Нидал Алгафари

Нидал Алгафари

Политиката не се прави лесно, това е изкуство. Тази позиция изрази в студиото на Нова ТВ пиар експертът Нидал Алгафари.

Той смята, че е абсурд ПП да бъдат първа политическа сила в изборите, след катастрофата, в която вкараха държавата. Те ще се сринат заради огромните грешки. Национални интереси означава да приобщиш във властта всички хора. Тоест, най-голямата сила ГЕРБ да бъде отстранена, и да се появя един файтон хора, които ще определят политиката е несъстоятелно. Не може да има червени линии. Когато говорим за линии в политиката не помага на никого, от това ще пострада най-много суверена. Няма да се получи нищо добро за тази държава, ако продължават да прилагат този принцип, коментира пиар експертът. 

По думите на Алгафари една от линиите, по които могат да се обединят ПП и ГЕРБ е общ фронт срещу Радев. Но ако търсим линии, които са на базата на омразата, няма да ни доведат до никъде. 

Все се надявам, че някои лидери ще успеят да преглътна егото си. Борисов, Нинова и Доган, да помислят, че ако ни вкарат в спирала от избори, че един ден хората могат сериозно да тръгнат на гъби и да няма кой да гласува, предупреди Нидал Алгафари.