Николай Нанков: За ГЕРБ политиката е най-мощния инструмент за решаване проблемите на хората

На България е нужно стабилно правителство, което освен управленски капацитет за справяне с кризите

снимка Фейсбук

снимка Фейсбук

"В последния ден на предизборната кампания искам да благодаря на гражданите за доверието към ГЕРБ-СДС, което усетих при срещите с тях. И да ги уверя, че ние знаем колко ценно е то. Няма да го счупим, нито ще го предадем! Голямата ни разлика с опонентите е, че за нас политиката е най-мощния инструмент за решаване на проблемите на хората. И това не са голи предизборни приказки – защото направеното при управленията ни остава и хората го ползват в ежедневието си." Това написа на страницата си във Фейсбук кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Николай Нанков часове преди закриването на предизборната кампания днес. 

"Много грозни атаки имаше срещу нас, като еманацията им беше незаконният арест на лидера ни Бойко Борисов. Много човешки съдби бяха разрушени и много хора бяха ненужно охулени при „изчегъртването“ на ГЕРБ. Българите се убедиха с времето, че всичко е било политическо „дрънкане на оръжия“ без никакви доказателства. Промяната заливаше ефира с анти-ГЕРБ фойерверки. Но какво получиха гражданите от Промяната – фалшиви зрелища и галопираща инфлация. Получиха една пародия на Дон Кихот и Санчо Панса – Кирил Петков и Асен Василев, които сега обикалят страната с шарения автобус „Росинант“, измислят си вятърни мелници и водят безплодни битки с тях. А реалните проблеми на хората не просто не получават решения. А се увеличават от ден на ден. Заради проваленото управление на Промяната за първи път от десетилетия българите заживяха със страха от студ и глад, като при Виденовата зима – чувство, което всички се надявахме да е останало в миналия век заедно с политиците, които го предизвикаха.

В неделя е времето да кажем: Стига експерименти! На България е нужно стабилно правителство, което освен управленски капацитет за справяне с кризите, донесени от Промяната, трябва да има и доверието на евроатлантическите ни партньори.

Ангажиментът, който поемаме, е че ще положим максимални усилия българите отново да заспиват спокойно. Без страх за утрешния ден.

Гласувайте с номер 24 за коалиция ГЕРБ-СДС!", завършва обръщението си към избирателите Нанков.