Нинова отиде до Молдова да връчва червени книжки, другарите ѝ бесни, че празни касата със странни пътувания

снимка: Фейсбук на Корнелия Нинова

снимка: Фейсбук на Корнелия Нинова

Корнелия Нинова продължава ударно да раздава членски карти на БСП. Още преди началото на кампанията председателката на БСП връчваше червените книжки по време на обиколките в страната си. Вероятно от левицата искат да покажат колко много се разраства "столетницата". На снимките, които от партията пускат до медиите, се вижда, че няма кой знае колко желаещи да влизат във формацията. 

"Връчих членски карти на бесарабски българи, основали организация на БСП в Молдова. Срещнах се с бесарабски българи, живеещи в Молдова, създали партийна организация на БСП в тамошния град Твърдица и им връчих членски карти. На срещата присъстваха кметът на Твърдица Георгий Попов и ръководителят на културния център в града Георги Димов. Двамата са сред осмината нови партийни членове", сподели Нинова във Фейсбук. 

От вътрешнопартийната опозиция на червената лидерка са възмутени, че отново се правят командировки, за които се харчат партийни пари. Другарите предупреждават, че червената каса отново може да се окаже на нула. Припомняме, че повече от 2 години и половини Михаил Миков пита къде са потънали парите и защо "столетницата" фалира. Той, както и други членове на БСП поискаха на няколко пъти ръководството да покаже билети, документи, командировъчни, касови бележки къде Корнелия Нинова и Кирил Добрев са пътували. И до този момент отговор няма.