Мандатоносителят на Божков e "Кукувиче гнездо", обслужвал съветник на Радев, Митьо - Пищова и милионерката Банева

Георги Георгиев

Георги Георгиев

Лидерът на ПП „Българско национално обединение“ Георги Георгиев - Готи  е предоставил услугите си на Васил Божков като мандатоносител. За това съобщи днес във фейсбук хазартният бос, който има повдигнати 19 обвинения от прокуратурата. Реално партия БНО е куха формация, своеобразно  „кукувиче гнездо“, което непрекъснато предлага услугите си на различни мераклии за политическа кариера. 
Георги Георгиев преотстъпва политическата си регистрация не за първи път. Той подсигури кандидатурите на Румен Гълъбинов и на адв. Веска Волева, които бяха мераклии за президент и вицепрезидент през 2016 г., според съобщение на БТА.  Гълъбинов пък по-късно се оказа част от съветническия екип на президента Румен Радев, с който се конкурираше.
 
Сайтът на скандалната формация до днес беше bno-bg.com. Отпреди няколко часа обаче страницата беше обявена за "процес на разработка". Преди да преустанови съществуването си, на нейно място се появяваше автоматично платформата на "Българско лято". "Кухата формация", която събира подписи пред ЦИК и си търси клиенти, е предоставяла услугите си и на подсъдимата бизнесменка Евгения Банева. Русофилката-милионерка опита да влезе в Европейския парламент чрез БНО. 

Георги Георгиев, освен нюх към богатите, има и чувство за хумор. През 2016 г. подкрепя Митьо Пищова на президентските избори и агитира да се гласува за Димитър Маринов и за Радо Шишарката с кебапче в ръка.
41-годишният Готи, както го наричат приятелите му, измисли „уникален“ плакат за последния вот за кмет и общински съветници  в София. Съблече се чисто гол и прикри гениталиите си с тиква. Върху импровизираните плакати започнаха да се леят „мъдрости“ и лозунги срещу властта като част от пропагандната му стратеги. 

Георгиев обича да си прави и снимки с известни личности. Снимал се е с Румен Радев и с Мая Манолова. Историята с БНО явно намирисва на откровената търговия с партийна регистрация, а хазартният бос Божков е поредният им клиент.