От Аляска до Патагония Путин означава Хитлер, путинизъм означава нацизъм

Знамена и плакати като индикация за национален позор и обезчовечаване

Ген. Любен Пандев

И тази власт води България към позора на победена и презряна съюзничка, този път на нацистка Путиния.

Да допуснеш триумфираща пропутинска тълпа да развява руско-нацистки знамена в момент, когато хитлеро-фашистката армия на Путиния изравнява със земята украински градове и села, убива невинни хора и горди защитници на свободата си, когато тази ПУТИНия нагло декларира, че със сила ще прекръсти украинците на руснаци и ги обявява за тор на ‘великата”(в низостта си) руска империя, когато ЦЕЛИЯТ свят и дори надеждата на НАЦИонал-Социалистите КИТАЙ не приема агресията срещу суверенна Украйна и порицава зверствата над цивилното население, когато Путиния отива в боклукчийската яма на тотална изолация, а Путин е на дни от отстраняване и изправяне пред съда на руския народ и Международния трибунал в Хага, когато “непобедимата” му окупационна армия се озърта какво да прави срещу изправилия се срещу нея решителен украински народ, значи 

да се опозориш

Да празнуваш националния си празник, затрупан от знамената на презрян от цялото човечество окупатор, когато цивилизованият свят прегръща и помага на храбра Украйна и подслонява прокудените от домовете им майки и деца, когато от Аляска до Патагония Путин означава Хитлер, когато путинизъм означава нацизъм, а подкрепата му е сътрудничество с фашисти, когато денацифирана Германия се изправя срещу руския нацизъм, когато Русия я очаква денацификация, а подкрепилите я русофили – дерусификация, е знак за непростима политическа и културна ерозия и за престъпно обезчовечаване. 

Разветите руски знамена на святия за народа ни връх поставят България и всеки българин на подсъдимата скамейка пред съда на Историята, а съществуването на България като част от цивилизования свят - на кантар. Няма равенство, „баланс“ и реципрочност между нацизма и Холокоста.
Не приемаме опитите за „балансиране“ между агресора и жертвите му. Няма оправдание за отказа от санкции и осъждане на насилника. 
БСП се срина 

до дъното на моралното падение

 Никой няма да даде прошка на Нинова и нейните поддръжници. И тук, и в Брюксел. 
Няма да има търпимост и към заплахите на Копейкин с концлагери, както и размахването на калашници и пищови от примитивните му поддръжници. 

Путин е престъпник и всички, които го подкрепят и величаят, търсят “баланс” или “неутралитет”, са съучастници в престъпленията му. Той ще бъде съден. Ще бъдат съдени и путинистите. Във всяка точка на планетата. Даже местните русофили ще бъдат съдени. 
И се молете да ви съди добрата денацифицирана Германия, че иначе присъдите ще бъдат безмилостни.