С какво се отличава мобилната версия на betway?

Най-новото име на българския хазартен пазар Betway набира все по-голяма популярност сред любителите на онлайн залозите. Британският букмейкър е водещо име за спортни залози в световен мащаб, а вече достигна и до територията на България. За щастие на българските фенове Betway предлага страхотна мобилна версия, за която можете да научите на следния линк https://nostrabet.com/betway-mobilna-versiq/, където в детайли е описано всичко най-важно за нея. Освен с мобилна версия, Betway може да се похвали и с отлично разработено мобилно приложение, достъпно за Android и iOS. В следващите редове ще ви разкажем повече за това какви мобилни услуги предлага Betway.

Макар и да е ново име за България, Betway има дългогодишен опит в сферата на залаганията. Тъкмо поради тази причина не е изненада, че букмейкърът вече набира висока скорост у нас и предлага едни от най-добрите условия за мобилни залози. Не е тайна, че все повече хората се насочват към по-честата употреба на телефони, отколкото на компютри. Това е така, защото нашите смартфони са навсякъде с нас и ни дават възможност да правим абсолютно всичко по всяко време, и то само с няколко клика. Заради това Betway е разработил много удобна мобилна версия, с която всеки техен клиент да може да играе лесно и бързо през телефона си.

Мобилната версия може да бъде открита чрез въвеждане на адреса на Betway в браузъра, който използвате на вашия телефон. Добрата новина е, че в мобилната версия на Betway са достъпни всички важни бонуси, оферти, пазари и функционалности, до които можете да стигнете през компютър. Ако имате желание, можете да си направите регистрация в Betway директно през мобилната версия, която става в няколко лесни стъпки за отрицателно време. Betway е направил процеса по регистрация изключително опростен, за да не затруднява клиентите си. Още при регистрацията си през мобилната версия ще можете да изберете и от какъв начален бонус да се възползвате – за спорт или казино. След това вече сте потвърдили регистрацията и можете да играете свободно през вашия телефон на всички пазари, които предлага Betway.

Betway се отличава и с функционалности като Bet Builder и Betway Boost. При първата функция можете да правите собствени залози, комбинирайки различни пазари от едно и също събитие, с което значително увеличавате крайния коефициент. При втората функционалност пък Betway ви предлага завишени коефициенти на определени събития, с което имате възможност да постигнете драстично по-голяма печалба. И двете функции могат да бъдат намерени бързо и лесно в мобилната версия на Betway.

Както вече споменахме, Betway предлага и мобилно приложение на своите потребители. Не всеки букмейкър може да се похвали с мобилна апликация, така че в това отношение клиентите на Betway са късметлии. Мобилното приложение дава още по-голямо удобство на ценителите на играта, които ще имат специална апликация на телефона си, през която да влизат в букмейкъра и да залагат. За ползвателите на телефони с операционна система Android приложението може да бъде изтеглено директно през сайта на Betway. За клиентите, които използват операционна система iOS, приложението може да бъде изтеглено директно през App Store.

Някои клиенти не желаят да използват мобилни приложения, тъй като заемат повече място на телефона. Ако предпочитате да играете през мобилната версия, винаги можете да си създадете пряк път към сайта на Betway, който да се появи на екрана на вашия телефон. Независимо дали играете през мобилна версия или през мобилно приложение, Betway ще задоволи всички ваши нужди в онлайн залаганията. Не се колебайте и използвайте всички функционалности на Betway директно през вашия смартфон. Мобилните услуги на Betway са едни от най-добрите на пазара и ще се убедите в това още в първите си мигове на платформата.