Активистка на БСП компрометира протеста на майките, оцветява го като политически

Активистът на БСП

Активистът на БСП

Активистката на БСП „Овча Купел” в София Десислава Младенова се оказа инфилтриран  участник в протеста на майките с деца с увреждания, които вчера искаха оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Младенова бе уловена от камерите на bТВ, а репортаж с нейното участие, излъчен в късните новини снощи.

Бдителни зрители и участници в социалните мрежи обаче я разпознаха и алармираха за манипулацията. Съпругът на Младенова – Станислав Младенов е също активен и изявен социалист, дори е бил кандидат за народен представител от 25-и МИР – София. Младенов се саморекламира с портрет на диктатора Тодор Живков, който държи в кабинета си, показвайки, че е привърженик на комунизма, който България осъди със закон. И Десислава и Станислав са сред активните столични членове на БСП, коментират в социалните мрежи. И двамата се изявяват като първа писта на всички протести организирани срещу ГЕРБ, но завоалирани като граждански.

Присъствието Младенова в първите редици на протеста на майките безспорно го  компрометира и е поредното доказателство, че „Позитано” 20 активно се е ангажирало с организацията му, но не за да решава проблемите на болните деца, а за да реализира политическите амбиции на Корнелия Нинова.

stanislav_mladenov.jpg

Съпругът Станислав Младенов е почитател на диктатора Живков