Бареков чете морал с "г.з"-a си и с чужди цинизми в ТВ-пояса на децата

Николай Бареков за пореден път започна да чете морал от малкия екран и като с магическа пръчица забрави за славното си минало на шоумен в пловдивските дискотеки в мутренските времена на 90-те години.

Програмният шеф на ТВ7 заяви категорично, че не псувал в дома си и не използвал цинизми, след като Димитър Главчев от ГЕРБ се опита да му обясни, че мръсните думи са нещо нормално в собствената ти къща. Повод за спора стана скандалният аудиозапис в дома на Бойко Борисов, който казва цинизми пред Мирослав Найденов и Николай Кокинов. В него бившият премиер говори за "пед..аст", за "п..ал" и за "капут", както нарича Борисов и самия Бареков. Водещият пък започна рубриката си тази сутрин със снимка на щраус, облечен полицейска униформа, от която се виждат задните части на животното. Водещият, въпреки ранния час, не си поплю и спокойно използва думата "г.з", вероятно за да привлече малките зрители, които случайно сменяйки канала, са попаднали на ТВ7 и са научили нова дума.

Ники Дудука, както го кръстиха от редица медии, с обиден тон опроверга бившия народен представител Димитър Главчев, че той не си говорел така вкъщи. Журналистът явно доста бързо се е отърсил от видеозаписа в пловдивскаta дискотека, който разпространи Албена Вулева през 2008 г. На него водещият, който днес се изживява като ментор и раздава морал, крещи с пълно гърло "Само да те гепна п...ата ш'ти цепна". Вижда се и как с препасана народна носия държи дудук в пояса си и моли млади момичета да му посвирят. Ако и това не е нормалният речник на Бареков, остава въпросът говори ли вкъщи въобще и как комуникира