Борисов: ГЕРБ печели изборите, Станишев се чуди как да оправдае загубата си

Заловените в Костинброд бюлетини са били предназначени за БСП и ДПС

 

За сега ГЕРБ печели изборите и цялата истерия на другите партии е, че няма как да оправдаят загубите си. Изпаднаха в такава истерия, за която не съм очаквал. Цялата предизборна кампания премина в тежките и престъпни активни мероприятия срещу ГЕРБ. Това обяви Бойко Борисов минути след като гласува около 16.30 ч в Банкя. 

Борисов бе категоричен, че заловените вчера бюлетини в Костинброд не са били за ГЕРБ, а за БСП и ДПС. Според него цялата акция на ДАНС и прокуратурата е извършена непрофесионално и явно е сътворена непрофесионално, и вероятно е сътворена от човек, завършил факултета на ДС или КГБ, констатира бившият премиер. 

Ако бяха толкова големи професионалисти, трябваше да турят на палетите по един GPS, и днес да проследят къде отиват, на кого се раздават, кой и за коя партия гласуват с тях. Така щяха да заловят стотици нарушители на престъпната схема. А партията, за която са били предназначени, просто трябваше да излезе от играта. Но прокурор Роман Василев не си е взел поуките от предишни фалове и провали операцията. Цацаров сега да му търси отговорност, коментира още Борисов. 

Той отрече Сотир Цацаров да е бил техен човек и обясни, че една птичка пролет не прави.