Борисов на 3-ти март пак в болница, пропуска тържествената заря

Премиерът в оставка Бойко Борисов отново е приет в правителствена болница "Лозенец". Това съобщи директорът на болницата проф. д-р Любомир Спасов, цитиран от Фокус.

 

Борисов е приет малко след 13:00 часа. Постъпил е с високи стойности на кръвното налягане, обща отпадналост, общо неразположение. В момента е на системи, каза д-р Спасов.

„Наблюдаваме го, кръвното налягане е все още високо, но предполагам, че ще го нормализираме. Все още са минали само няколко часа, откакто е постъпил", каза д-р Спасов.  

Припомняме, че на 25 февруари (понеделник) Бойко Борисов постъпи в правителствена болница с високо кръвно. Същия ден той присъства на връчването на мандата за съставяне на правителство от президента Росен Плевнелиев по обед в президентството, където даде брифинг за медиите, а в болницата постъпи около 17:30 часа вечерта. 

Заради заболяването му бе отлагано на два пъти заседанието на правителството в оставка в сряда и в четвъртък. Борисов бе изписан в четвъртък следобед от болницата и в петък присъства на правителственото заседание.