Човек на Яне превъртя – обяви Темида за „гола, бита и е....”

Бившият депутат се самообяви за изтъкнат теоретик на незаконното подслушване

 

Бившият депутат от РЗС Емил Василев отново превъртя и изригна предизборно на личната си страница във Фейсбук с цинизми и арогантни квалификации.

„Темида не само е гола и бита, но е и е... Пардон, за малко пак да вляза в клюкарските сайтове. Но, това е истината. Ако разговорите между Борисов, Кокинов и Найденов са автентични - изводът е един: НЯМАМЕ СИ ПРАВОСЪДИЕ. В никоя нормална държава магистрат не ходи да докладва по висящи наказателни производства на представители на изпълнителната власт - това е АБСОЛЮТНО ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО. Нещо повече - това е антицивилизационно, неевропейско, балканско и просташко”, пише лявата ръка на Яне Янев. Но в типичния за партията му подлизурковски стил не обелва и дума за мерака на Бойко Борисов да се прави на мафиотски дон и да кара съдебната власт да му ляга на килимчето.

Самовлюбеният в себе си Емил Василев в стремежа си да се изтъкне като виден експерт по подслушванията напада с обидни думи и политика от ДСБ Атанас Атанасов, който преди години му бе и шеф в НСС.

„Досега се въздържах да ви го кажа, но аз съм един от изтъкнатите теоретици на незаконното подслушване и борбата срещу него” хвали се сам Василев. 

„През 2000 година написах цяла книга на тази тема /по поръчка на издателство "Труд"/, в която описвам и патилата си с ченгетата, които адски ми си ядосваха, че им преча да си подслушват необезпокоявано. Един голям кретен - тъмносиньото генералче с наполеонов комплекс Атанас Атанасов /тогава шеф на контраразузнаването НСС/ разпореди да ми се образува ДОР - най-тежката форма на оперативен отчет, щото съм бил враг на държавата. Сега, 13 години по-късно, нищо не се е променило. Същата тъпа ченгесария”, обобщава изводите си човекът на РЗС. Той обаче не обелва и дума за отговорността на неговата партия да обслужва различни мафиотски групи от Трактора до ГЕРБ.

Само преди седмица лъснаха заплахи за убийство, които Василев отправяше от страницата си във Фейсбук към Сергей Станишев и бившия военен министър Николай Цонев, който даже сезира прокуратурата за заплахите. Василев, който сега се прави на голям разузнавач  в условията на демокрация е разработвал представители на „Конрад Аденауер” и чужди дипломати. Преди време пък стана известен с факта, че е единственият политик, признал в официално писмо, че е изнасилен от Искра Фидосова в тоалетната на парламента. Докато правили секс даже счупили една мивка. Арогантното си поведение Василев многократно проявяваше и в самия парламент, като заливаше опонентите си с вода или тръгваше да се саморазправя с тях.