Димитър Аврамов: Не съм враг на Атака

Бареков нищо не ми е платил, нямам кола, шофьор или заплата от 5000лв, заяви националистът

„Не съм враг на Атака, но не мога да приема някои начини за правене на политика и превръщането на националистическата идея в заложника на нечии настроения, включително и на ръководството”. Това заяви бившият депутат от Атака Димитър Аврамов пред БТВ. Той вече е част от „България без цензура” като кандидат-депутат от Разград. Вчера лично Николай Бареков му връчи партийната книжка.

Председателят нищо не ми е платил, нямам кола, шофьор или заплата от 5000 лв. , отговори Аврамов на обвиненията за евентуални материални придобивки. „Исках да се разделим културно с Атака, но по мой адрес имаше груби лъжи. В един критичен момент като този се проявява манталитета на хората. Под достойнството ми е да говоря срещу колеги, с които съм работил. Продължавам да бъда коректен към тази партия.” заяви Аврамов.

„За жалост имаше политически ходове и публично поведение на някои хора, което отблъсна наши симпатизанти. Искам лично да кажа на Волен Сидеров какво мисля, но той беше много зает и не можа да ме приеме.”, коментира бившият атакист.

Аврамов бе категоричен, че Бареков не е свързан с Пеевски. "Имаше активни мероприятия от страна на ГЕРБ и ДПС за тези слухове, защото те видяха в него политически опонент”, аргументира се той в защита на „България без цензура”