Ген. Атанасов: Борисов да арестува Цветанов, а не Аврамов

Бойко Борисов е объркал хората, които трябва да се арестуват, счита бившият шеф на НСС ген. Атанас Атанасов. В социалната мрежа той накратко е обяснил какъв е поводът за за ареста на депутата Димитър Аврамов късно снощи. Той бе спипам с белязани пари.

"Скандал- скандал закрива! В такъв кризисен режим е влязъл Бойко Борисов. Жертва някакъв никому неизвестен депутат за да отклони общественото внимание от скандалите около цените на тока, уволнението на съдия Тодорова и основно около излизащия днес отрицателен доклад на ЕК за България. Адекватното решение днес е само едно - ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ! Ама стиска ли му на Бойко!?", пише на стената си Атанасов.

Това не е първата димка, която ГЕРБ пускат, за да отклонят вниманието от основи теми, които бият по рейтинга на партията. Последният подобен случай беше преди седмица. Тогава бяха заловени 168 кг хашиш за 360 млн. лв. Автоматично темата за скока на тока беше забита в девета глуха. Това обяснява донякъде защо Борисов не иска да смени Цветанов заради гафовете му, тъй като умел факир вади от ръкава си забавени акции, когато се наложи.