Николай Бареков изплака: Жертва съм като Цветан Василев!

Николай Бареков се зачуди на кого все пак слугува. Тези, които унищожиха Корпоративна търговска банка, сега се опитват да разбият и партия „България без цензура”. Ние с Цветан Василев сме жертва. 

Лидерът на „България без цензура“ се включи по телефона в ефира на Нова телевизия по време на гостуване на Яне Янев, развиващ теза как банкерът Цветан Василев е финансирал партията и председателя ѝ. За пореден път категорично Бареков опроверга той или партията му да са били финансирани от боса на КТБ.

Чух, че снощи и г-н Василев, който се крие кой знае къде в чужбина, е пратил писмо, в което опровергава да е финансирал мен или партията ми.

„Вие отворихте ли сутринта „Телеграф“, „Монитор“, „Уикенд“ (издания, които се смятат за близки до Пеевски и семейството му, б.р.), видяхте ли една добра дума изобщо за мен, покажете я на хората“, каза лидерът на ББЦ.

Той напомни и че предстои в 10 часа да е на разговор в Столичното следствие, където една от темите ще са „пасквилите“, съчинявани от Яне Янев. „Сега ще коментирам същите тези глупости, кой знае къде измисляни, които целят единствено да извадят партията по изкуствен път от изборите, защото тя е заплаха за статуквото“, отсече Бареков.

Той категорично отрече да е получавал пари от Цветан Василев и КТБ и се позова за това на писмото на банкера до медиите от тази нощ и поиска утре участие в сутрешния блок като право на отговор.