Основател на СИК: Маджо е симпатизант на БСП, Борисов не е бил в групировката

Босът на ФК ”Славия” Венцислав Стефанов призна, че е основател на мутренската групировка СИК. Според него обаче тя била чисто застрахователна компания и много добре си вършела работата, но никога не е изпълнявала други поръчки. 

За СИК твърдо мога да кажа, че не никога не е имала връзка с БСП, въпреки, че аз и мои приятели имаме леви убеждения. Младен Михалев - Маджо е с леви убеждения. Бай Миле беше аполитичен. За Румен Пашата не знам - попитайте го него, определи политическата ориентация на босовете от СИК Стефанов. Според него когато били екип в СИК не се интересували от политика, а искали да има политици, които да мислят за всички хора. Венцислав Стенаво развенча и мита, че Пашата имал частно ГДБОП.

Не вярвам да се занимава с такива неща, той си има проблеми и си гледа здравето, обясни футболния бос. Той не пропусна да направи реклама на БСП и обяви, че сегашното правителство на Орешарски е по-добре от това на Борисов.

Основателят на СИК, развенча и мита, че Бойко Борисов е имал връзка със СИК.

Нека не му приписват този грях. Бил е далече от управлението на СИК и си е имал само една охранителна фирма, а Йордан Цонев какво има в предвид не знам, заяви Стефанов.