Павел Чернев: Хора от БСП ме предупредиха да не се занимавам със Сидеров

По време на летните протести срещу правителството когато медиите излезнаха с призив „Да игнорираме Волен Сидеров” бяха учтиво посъветван от млади кадри на БСП да не се занимавам с Волен Сидеров.

Тогава и аз изкарах хора, с които исках да гарантирам мира на протеста. Казаха ми „не закачайте коалиционния партньор, той сега е много силен и може да ви нокаутира”. Това разкри по bТВ ексдепутатът от Атака Павел Чернев.

 Трябва да ви заблъскат и вас за да разберете с какви хора си имате работа, обърна се Чернев към водещите на предаването. Според него сега БСП и ДПС ще шикалкавят, ще  спретнат на Сидеров един процес, който ще е като цирк, ще идват атакисти недопустимо в съдебната зала за да викат, и накрая нищо няма да се случи, прогнозира Чернев.

Блогърът Иво Божков припомни, че по време на протестите Александър Керицов е задържан за 24 часа за съмнение, че е посегнал на полицай, а после не е обвинен и пуснат от ареста.

А Волен Сидеров сега го прикриват Миков  и Кутев. Той също може да бъде задържан има такава възможност, но институциите не работят. Реакциите на парламента показват, че тази институция  е пред разпад и само нови избори могат да решат тази криза, посочи Божков.