Политически лидери бойкотират Бареков за участие в предизборен дебат

Доскорошният лакей на ГЕРБ Николай Бареков отново се ожали пред цяла България, че поискал от собственика на Би Ти Ви Красимир Гергов да участва в сутрешния блок на Би Ти Ви заедно с бившия премиер Бойко Борисов.

 

Не ме допуснаха умишлено, страх ги е от моята поява, за да не задавам неудобни въпроси на бившия премиер и лидер на ГЕРБ, оплака се от ефира на ТВ 7 дългият водещ.

Той изрази съмнения, че Борисов е в конкурентната медия, за да го напада и оплюва. Лидерът на ГЕРБ не обели и дума пред Виктор Николаев и Ани Цолова за Николай Бареков, показвайки, че не се интересува от неговата персона.

Стана ясно обаче, че опитът на ТВ 7 да събере днес на предизборен дебат представители на основните партии, които според прогнози на социолозите имат шансове да влязат в следващия парламент, се е провалил. Единствено Сергей Станишев и Волен Сидеров, които до скоро бяха сред най-хулените от медията, са се отзовали на поканата на водещия. Другите лидери ясно са показали недоверието си към дългия водещ, отклонявайки поканата му да участват в предизборен дебат.