Съмнителен професор обяви Доган за топексперт по почвите

Ахмед Доган е най-големият специалист по почвите в България. Познава всички почви в страната, знае на коя какво расте и къде какво да се засади. Така че той не е само специалист по хидроинженерство, но се вълнува изключително много от нанотехнологиите и от икономика. Това обяви по Би Ти Ви Димитър Тадаръков, който се представи и като професор в УНСС, но преди време титлата му бе оспорена, а трудовете му – обявени за плагиатство.

 

Тадаръков обаче е личен приятел на Доган и покрай него беше шеф на Фонд „Земеделие”, но скандално беше принуден да го напусне. 

Доган е истински философ и мозък, като отидох в родната му къща видях в стая 4 на 4 е събрал 16 000 книги, а иначе той е изчел 23 000 тома. Тогава се убедих какъв философ е, сърцераздирателно разказа босът на „Булгарлизинг”, който в годините на прехода беше обвинен за кредитен милионер и дори за фалита на „Стопанска банка”. Тадаръков посочи, че Доган се чувства много добре, преживял е стреса от атентата и няма никакви проблеми.

Професорът по туризъм обяви, че се съмнява в качествата на служебни кабинет и министрите в него, защото повечето били дошли от чужбина и нямали никакви представи от българските реалности. Той е убеден, че най-доброто за България е експертно правителство, а политиците – да минат назад. Тадаръков обаче предупреди, че дори и сега да започнат реформи, плодовете им ще се усетят най-реално след три години.