В. Симеонов: Сидеров има офшорки за 150 000 долара всяка

Съпредседателят на ПФ определи Динко и Перата като крадци

Не съм ползвал офшорни фирми. Но има политици ползвали офшорни фирми Волен Сидеров има пет офшорки на партия в Сейшелските острови. Всяка една от тях е регистрирана с по 150 000 долара. Кога Цацаров ще се активира по този въпрос. Това заяви пред bTV съпредседателят на патриотите Валери Симеонов.

По думите му, когато става въпрос за пари в офшорки, за които не може да се докаже, как са придобити, има престъпления. Информирали сме г-н Цацаров, чакаме действи, каза още той. Той коментира и прословутата тема с ловците на бежанци. "Това не са терористи, това са авантюристи". 

Така нарече Валери Симеонов Динко Вълев от Ямбол и компания и обсъди ситуацията на границата . Попитан дали Динковци и Перовци не са патриоти, а крадци, Симеонов отговори: Точно така. "Това е ниско ниво на мутрите, това са просто бургаските бандити", добави още той. "Главната ни задача на нас патриотите е да се завърши час по-скоро оградата. Към момента няма финанси за това. Обръщам се към Горанов и Борисов, да осигурят пари за оградата, и това да стане до края на годината. Не ги заплашвам, просто ги моля", заяви още той.