​Александър Сотник: Атаката в Брюксел е дело на ИДИЛ и чекистите от Кремъл

Страните от ЕС сега ще платят за прегръдките с руските служби и за това, че приветстваха Путин толкова много години

Атаката на Брюксел бе атака в сърцето на ЕС. Аз не се съмнявам, че това е дело на ИДИЛ съвместно с чекистите от КГБ, казва в свой коментар Александър Сотник, цитиран от inforesist.org.

Брюксел въведе план "катастрофа". Салонът за заминаващи на летището в столицата на Белгия е напълно унищожен, след няколко експлозии в метрото. Отменено е всичко ...

Някой сякаш казва: "Аз не съм си отишла, а вас, европейските влечуги, ще ви гоня до дупка. Така ще ви гоня, че още дълго време ще се гърчите от болка ... "

Европа не трябва да се предава.

Менторският тон в този случай е неуместен, но страните от ЕС сега ще платят за прегръдките с руските чекисти и това, че приветстваха Путин толкова много години. За петнадесет години мафиотският октопод на Лубянка се е развил, разпрострял е пипалата си от агенти по целия свят, купувайки лобисти и политици, включително и най-влиятелните (Шрьодер, Саркози и т.н.), а сега отмъщава на Европа за нейната несговорчивост и непримиримост, за санкциите, за това, че осъждат нечовешката политика на путиновците…

Уви – Октоподът не е в зародиш, защото чудовището е достигнало глобални размери, но – довършете този Франкенщайн с нова серия от мерки: на енергоносителите и на всичко друго, на което може.

Режимът на Путин трябва да бъдат унищожен с всички средства. По-добре, разбира се, като се използват икономически мерки, които обаче да са достатъчно драстични, за да направят невъзможно съществуването му през следващите месеци, преди това чудовище от отчаяние да извърши нещо непоправимо за цялата планета.

Превод: Faktor.bg