НС: Стикерът „Народно събрание“ върху колата на „Мис Силикон” е копие

Тя бе задържана от полицията за превишена скорост, употребила е наркотици

Народното събрание излезе с официална позиция по повод стикера „Република България-Народно събрание” върху колата на "Мис Силикон" Катрин Йорданова, който бе забелязан на видеоклип, показващ как тя шофира с превишена скорост. 

"Това е копие, наподобяващо стикер на служебен автомобил от гаража на парламента. Пропуските на личните автомобили на депутатите важат само за спиране на паркинга на Народното събрание. На тях има обозначен пореден номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила." - се казва в изяление на институцията, цитирано от Дарик.

Допълнителните подробности за изясняване на конкретния инцидент са от компетенцията на Министерството на вътрешните работи, допълват от парламента.

Още през януари „Мис Силикон” се похвали в социалните мрежи, че шофира луксозния си автомобил с 256 км/ч. Преди дни тя показа и как шофира с висока скорост в градски условия. Нейни бдителни последователи в социалните мрежи забелязаха, че на предното стъкло на автомобила има стикер „Република България - Народно събрание”. Днес при рутинна проверка Катрин Йорданова беше задържана от полицията, след като е дала положителна проба за наркотици, съобщиха от МВР.