Няма причина болшевик да бъде избран за водач на САЩ, от това ще загуби и България

Снимка: "Тръмп прекосява Блатото", т.е. задкулисието от Jon McNaughton

Снимка: "Тръмп прекосява Блатото", т.е. задкулисието от Jon McNaughton

Огнян Даскарев

Сега е началото на президентската кампания за убедителното преизбиране на Тръмп, на 03.11.2020. Левите кандидати, които искат да вземат службата на Тръмп, се скараха ожесточено в Лас Вегас преди два дни и не дадоха отговор на най-важното – какво ще направят против президента във връзка с най-важното – икономиката. Медиите на левицата – СNN, Ню Йорк Таймс, Вашингтон Пост също нямат отговор.

Левицата няма план, а само това: по-високи данъци за всички, силна държава, преразпределяне на националното богатство - най-голямото в света, налагане на нови икономически наредби, убиващи частния сектор, т.е. бизнеса. Дотук нищо ново – всяка левица именно това иска, уж заради обикновените хора.

Днес, обаче, в най-капиталистическата страна, официални кандидати са Бърнард Сандърс и Елизабет Уорън – ярки СОЦИАЛИСТИ, които биха могли да разрушат лесно  Америка, ако за нещастие на всички нормални хора станат президент и вицепрезидент на САЩ. Ако за нещастие социалистите вземат властта в САЩ, това значи 60-80 трилиона долара повече разходи за следващите 10 години, които несъмнено ще унищожат американската икономика. Няма да обяснявам защо това ще се случи,  не искам да пиша на хартия безумията им, който се интересува - да ги види.

Останалите кандидати за президент на СNN и левицата са несериозни, нелепи, да, сякаш не са социалисти, като Сандърс и Уорън, но са леви радикали, неуспешни политици, за които ще гласуват само леви хора – искрени или не.

Но защо СNN и левицата са така изнервени? Може би защото се провалиха нещастните опити да свалят Тръмп? Примери: разследването на специалния прокурор Мълър се провали напълно, въпреки 22 месеца работа и около 35 млн. долара напразно изхарчени на данъкоплатците, 500 свидетели разпитани, 1500 призовки изпратени. Екип от 17 юристи, ожесточени врагове на Тръмп, начело с Мълър, въпреки многобройните, незаконни злоупотреби, не можа да открие нищо против президента и хората му! 

(Беззаконията на Мълър сега се разследват официално от Министерството на правосъдието на САЩ и федералния следовател Джон Дъръм). Вторият опит за сваляне от власт на Тръмп се провали преди дни (импийчване). Войната на левицата и СNN против Тръмп не е МИГНАЛА за миг от три години, и ще продължи неотклонно и неизбежно до смазващото му преизбиране на 03.11.2020. Но защо все пак левите са така фатално неуверени, потискащо мрачни, защо са толкова яростни и злобни?

Ето защо: те отлично разбират, че икономиката е най-важният довод на президента, а обикновените хора гласуват с джоба си – преди всичко.

1/ В историята на САЩ днес работят най-много хора. Безработицата е най-ниска от 50 години. Надниците се увеличават най-много от 10 години – повече за нископлатените, по-бавно – за високоплатените. Неравенството в доходите стремително намалява и днес има един милион свободни работни места – с един милион повече, отколкото има безработни!!! Ако днес си в Америка и търсиш работа – това е твоят ден. (Тук не мога да не направя сравнение с България – днес безработицата в страната е изключително ниска, икономиката е в подем и всеки, който иска да работи – може да работи).

2/ Според изследване на Fidelity Investments , огромна международна финансова фирма, 78% от американците считат, че в 2020 ще са по-добре финансово, отколкото в 2019. (виж тук) Галъп твърди същото. Рекорден брой американци считат, че личното им материално положение ще бъде по-добро от 2019, (виж тук) Според СNN от 20 декември 2019 /!!!/, американската икономика е най-силна от десетилетия. СNN твърди това! (вижтук)

Според седемте най-големи медии, враждебни на Тръмп, работата му за икономиката е на плюс средно с 16.3%. (виж тук) През последното тримесечие на 2019 доверието на купувачите в САЩ стигна до исторически връх – 122 точки по скалата от 58 – 138 точки. Това значи, че икономиката е в подем, консуматорите имат доверие и искат свободно да харчат парите си. (вижтук)

3/ Откакто Тръмп е на власт пазарите на Уолстрийт се качиха с около 60%, което значи:
а/ Америка забогатя с 12 ТРИЛИОНА ДОЛАРА !!
б/ Всеки 10-ти американец забогатя с около 60%!! (Всеки 10-ти американец има акции на борсата).
в/ Бяха създадени седем милиона нови работни места, вкл. около 500 хил. в производството. Последното значи, че Тръмп изпълнява обещанието си – да върне поне част от най-малко 60-те хиляди фабрики и заводи, изнесени от глобалистите от Америка по света, от началото на този век. (през март 2018 най-голямата фирма в света Епъл, обяви, че се връща в САЩ от Китай).

4/ Всички цифри и статистики са без значение, ако не са потвърдени от живия живот, от свидетелите, от обикновените хора на улицата. Аз съм точно такъв, аз съм обикновен човек от улицата и го потвърждавам, защото съм част от всекидневието в Америка и го виждам през няколко месеца годишно.

5/ Ето защо сега съществуват всички разумни причини президентът да бъде масивно преизбран през есента на тази година. Няма никаква причина болшевик да бъде законно и свободно избран за водач на Великата Демокрация, защото това ще бъде световен катаклизъм, който категорично ще засегне лошо и малката, балканска страна.

Няма никаква разумна, логична причина Тръмп да не бъде преизбран.