Обрат! БСП води с 14 %! Може да управлява самостоятелно, но иска със Слави и Доган

Светослав Пинтев

БСП води пред втория с 14 %. Сега тя вече има 36 % , а преднината й набъбва всеки ден с по минимум 5-6 %. При това положение до  парламентарните избори в неделя БСП ще има резултат, който ще й осигури самостоятелно управление. Държавният департамент на САЩ вече е поздравил лидера Корнелия Нинова за впечатляващия резултат. Това   съобщи социологическата агенция Красный витязь. 

Най-интересното е, че като втора се очертава партията на Слави Трифонов“ „Има такъв народ“ с 16.5 %, а ДПС  е трета с 14.5 %.

Лидерът Корнелия Нинова държи да не управлява самостоятелно, а със Слави и Доган, издадоха от "Позитано"20.

"И двамата са проверени другари от Тихия фронт", била чута да казва на Таско Ерменков.

Шеметният скок на рейтинга на БСП започнал след изявление на  председателя на Предизборния щаб на партията Георги Свиленски пред Национална телевизия преди дни.
„Последното социологическо проучване ясно показва тенденцията, а тя е БСП да е първа политическа сила, с около 2-3% преди втората. Ние трябва да спечелим изборите, защото България има нужда от промяна, защото докладът на Държавния департамент на САЩ е срам за нас…. БСП е единствената политическа сила, която може да свали ГЕРБ от власт“.

Тайната е в последното изречение. Милиони българи тутакси забравили кървавата история на БСП/БКП, създаването на червените милиардери и мутрите в началото на прехода , угодничеството пред режима на Путин, когато го чули. Те се заклели, че ще гласуват за единствената Партия, която може да свали ГЕРБ, ако ще тя пак да започне да ги избива с хиляди по знак на Кремъл. А пред нас са блеснали житата, градим АЕЦ "Белене" с бригадирска песен на уста... 
Електронният будилник на партийния пророк и архитект на нова България  Румен Гечев звъннал в този момент, за съжаление. Показвал 1 април, 01.11 ч.