​Астролог: Ген. Румен Радев захвърли Марсовите изтребители заради Венера

Кандидатът за президент на левицата ще има висок имидж, добро приемане в медиите и в обществото, прогнозира астроложката Силва Дончева

Специално за Faktor.bg астроложката Силва Дончева разтълкува знаците от звездната карта на кандидат-президента на левицата ген. Румен Радев и шансовете му в предизборната кампания.

Първо, е необходимо да се отговори на въпроса: Защо един генерал напуска армията?

Когато се погледне по-общо хороскопът на ген. Румен Радев, се вижда един наистина интересен аспект в звездната му карта. Подобно на премиера Бойко Борисов, и ген. Радев е роден в трета декада на знака на Близнаци. По тази причина и при двамата навръх рождените им дни, съответно на 13 и на 18 юни 2016 г., пред Слънцата им присъства планетата Венера. А тя е символ на дипломацията с мирни средства. Затова е напълно логично човек при това ярко въздействие да се откаже от съприкосновението с Марсовите по вибрациите си изтребители и да се отдаде на идеи за разбирателство, политика и говорене за мир, обединение и консолидация. Типично за един съвпад на Слънцето с Венера.

Може би това ще предположи и добро сътрудничество с жени, добри споразумения с жени, харесване от жени в обществен план. 

Ще е подходящо жена да стане кандидат за вицепрезидент

Генералът ще има определено висок имидж, добро приемане в медиите и обществото. Факт, който е виден от активния и позитивен аспект с Уран - планета, обвързана с популярността, свободата и новите идеи. В този смисъл е подходящо освен на идеята за мир и обединение да се наблегне и на нови модерни перспективи, особено в сферата на финансите, икономиката и държавните структури, както и в отношенията с Европейския съюз и Русия. Относно армията това се подразбира.

Това, което може да попречи на популярността му, ще е липсата на спонтанност и прямота в чувствата. Ако емоциите се потиснат и прикриват, това може да предизвика у хората усещането за неискреност или за страх. Затова ще бъде добре да се поработи в емоционалната и сърдечната сфера. Соларният хороскоп показва една доста наранена Луна в съвпад с ретроградния Марс в знака на Скорпион. Това е сигнал за емоционална несигурност и тревожност, за война на чувствата. Това е показател и че на ген. Радев ще му се наложи да се среща с доста объркани, притеснени и дори уплашени хора, че това, с което ще трябва да се пребори, е страхът, коварството и конфронтацията. Все ситуации в сферата на емоционалния свят.

В такива моменти логиката и гъвкавостта на знака на Близнаци невинаги помагат. Нужна е любов.

Разбира се, ще бъде важно да се види и в каква конкретна ситуация ще бъде поставен ген. Радев и кои ще бъдат неговите по-значими опоненти.