Иранският Нострадамус: Третата световна война започна, но краят на света още е много далече

Мисията на човечеството не е приключила, пророкува Мохсен Норузи

Известният ирански ясновидец Мохсен Норузи е един от малцината, които потвърди пророчествата на астролога от 16 век Василий Немчин – че с идването на власт на „черния човек“, 44-ият лидер на велика държава, ще настъпи световна криза, пише mir-press.com. Съвпадението е очевидно - 44-ти президент на САЩ стана Барак Обама и за мнозина това се превърна в заплашителен знак. Самият Норузи е убеден, че сложната икономическа обстановка ще продължи до 2020 година, а нейно следствие ще бъдат дълбоките промени във военното и политическо устройство на света.  

Ясновидецът подчертава също, че САЩ в бъдеще ще започне постепенно да губи своето влияние в световен мащаб, а ако Европа успее да съхрани своите лидерски позиции, това няма да бъде за дълго. По думите му Третата световна война вече е започнала. 

Норузи посочва 2014 година като начало на големи трагедии, които ще се разрастват в посока Изток и ще намерят изражение в различни форма на терористични актове в целия свят.  Тези негови предсказания намират своето потвърждение и в природата – катаклизми, предсказани от Мохсен Норузи, започват през 2011 в много страни и намерят израз в събуждането на вулкани, наводнения и земетресения. 

Той предсказва още, че бедствията ще има и в бъдеще, но поради това, че мисията на човечеството все още не е завършила, животът на планетата Земя ще бъде съхранен още много дълго.