Откриха мъртва дъщерята на приближен до Путин в "Единна Русия"

Наталия Бочкарева, снимка: The Sun

Наталия Бочкарева, снимка: The Sun

44-годишната Наталия Бочкарева почина, след като според съобщенията се почувствала зле предишния ден в апартамента си в московския квартал Пресненски. Тя е дъщеря на покойния бивш областен управител Василий Бочкарев. Бочкарева беше открита в апартамента си в Москва от портиер, който се обади в полицията, за да съобщи, че е спряла да отваря вратата, предаде The Sun.

Полицаите отишли в имота в престижния квартал Пресненски на 11-и юли, отворили входната врата и вътре се натъкнали на мрачната гледка на мъртвото тяло на Наталия. По предварителни данни няма следи от насилствена смърт. Баща й Василий управлява Пензенска област от 1998 до 2015 г. Година след като напусна поста, 67-годишният мъж, който членуваше към партията на Владимир Путин "Единна Русия", заболява от рак на белия дроб. Известно е, че след смъртта на баща си Наталия управлява семейния дървопреработвателен бизнес. 

Тя влезе в заглавията преди две години, след като стана жертва на измама. В продължение на два месеца Наталия изпращала на самозвана гадателка 136 000 паунда, за да ѝ премахне "проклятие". В крайна сметка полицията се намеси. По предварителни данни Наталия е страдала от сърдечни проблеми. Миналата седмица друг съюзник на Путин внезапно почина по необясними причини. Беларуският министър на транспорта и съобщенията Алексей Авраменко умря мистериозно, но причината за смъртта му не е разкрита.

По-рано този месец руски главен прокурор беше намерен мъртъв в река, но според съобщенията „не се е удавил“.  Андрей Фомин плувал във Волга, когато внезапно починал.

Превод: Faktor.bg