Паравоенните: В ход е секретният план AIC NINE, идва финансов колапс, всички банки и борси затварят за 10 г.(видео)

Началниците в БНО „Шипка” и Воински съюз „Васил Левски“ насаждат страхове и паника сред българите

Шефът на паравоенните Владимир Русев

Шефът на паравоенните Владимир Русев

Нов апокалипсис над света предричат паровоенните  от Военен съюз – БНО „Шипка” и Воински съюз „Васил Левски“. Той ще бъде  предизвикан от световен финансов колапс, който ще доведе до рухването на болшинството от международните банки и борси. Според разпространено официално съобщение на паравоенните ясна е и конкретната дата, на която ще ни връхлети финансовата криза – 30 юни, тази година. Тоест само след пет дни, сочат

„предсказанията” на проруските хибридчици

Страховитите си предупреждения към българите те базират на някаква разработена тайна програма от Международния валутен фонд и Световната банка, под кодовото име AIC NINE -"ЛЕД ДЕВЕТ". Паравоенната организация, представлявана от представящия се за началник на щаба Владимир Русев, внушава, че секретната програма предвижда „затваряне на всички банки и борси в света за период от десетина години, ако банките започнат да фалират и вложителите се опитат да си изтеглят парите”. Целта: „като няма пари и заплати да се предизвика сриването на националните държави и самоизбиването на хората за вода, храна, лекарства и други ресурси”. Планът трябвало да доведе и до „разпадане на всички национални държави и самоунищожение на населението, в опита да си осигури вода и храна за сметка на другите. Защото вече ресурсите на планетата нямало как да стигнат за всички...”

Изключително тежко щяло да бъде положението във всички европейски държави, заради милионите радикални мигранти, които „ще тръгнат да убиват и грабят, помитайки всичко по пътя си. Пазара на недвижимите имоти също ще рухне защото на хората ще им е нужна храна и вода, а не тухли, които не стават за ядене, а и ордите ще разрушават, ограбват и палят всичко по пътя си”, предричат от БНО „Шипка”.

Естествено българите имали шанс да оцелеят и то благодарение на паравоенните, които можели

да гарантират спасението и защитата им

„Ако кризата Ви изпревари преди да успеете да се подготвите, може да се спасите като се изтеглите в ЗОНАТА. Това са няколко стотин квадратни километри в България, затворени вътре между трите прохода - Върбишки, Ришки и Айтоски - които ние ще затворим от двете страни и ще отбраняваме за да спасим всички наши членове, и беззащитните жени и деца, които са вътре. Това е единственото място в България, което според оценката на всички международни експерти, е най-лесното за отбрана с наличните сили и средства”, убеждават паравоенните, призовавайки гражданите да се свържат с тях, за да гарантират сигурността си. 

Прогнозите си паравоенните базират на анализите на американеца Майкъл Т. Снайдер, издател на блога „Икономически колапс“. От години той вещае безпрецедентен икономически срив, дълбока политическа корупция, ускоряване на социалното разпадане, тотален хаос, безредици и масова престъпност в градовете и големи природни бедствия. Днес обаче утопичните му и апокалиптични  теории умело са взети на въоръжение от активираните и поддържани от Русия паравоенни, които се ползват през последните години като острие на кремълските хибридни атаки в България.

Дълго време Военен съюз – БНО „Шипка” и Воински съюз „Васил Левски“ експлоатираха пропагандно темата с бежанците, мигрантите и опазването на националната граница. Но проблемът заглъхна и вече не е актуален. Сега явно кукловодите са им спуснати нови опорни точки, които трябва да насаждат страхове в хората, да се създава

изкуствено напрежение, паника и усещане, че държавата не може да се справи с проблемите

Манипулациите им с банковия колапс обаче наистина могат да създадат финансови проблеми на страната. Споменът за фалита на КТБ, а и на други банки по времето на БСП и Жан Виденов е все още стресиращ. Ако до сега спецслужбите гледаха на паравоенните с някакво снизхождение, то опитите им за финансова дестабилизация, макар с примитивни и наивни внушения, едва ли трябва да бъдат подминати с мълчание и пренебрежение.

Само преди месец разследване на bellingcat показа, че БНО „Шипка” и Воински съюз „Васил Левски“  са оръдия на Кремъл, финансирани чрез гръцки и британски радикали. Самозваните защитници на българите демонстративно се прекланят пред Русия и насаждат антиевропейски настроения. Преди година лидерът им Владимир Русев лично водеше протестите срещу проучванията за шистов газ в Добруджа. Целта бе да се обслужат кремълските интере си, а България да бъде вечно в енергийната монополна хватка на Русия.

Паравоенните продължават в социалните мрежи и каналите за видео обмен да сеят опасната крайно националистическа идеология, подклаждана от сляпо русофилство и преклонение към Путин. 

*Запазен е правописът и словоредът в публикациите  на  Военен съюз – БНО „Шипка”.

bno_chipka_banki.jpg