Петър Москов: Отговорни за закриване на въглищните ТЕЦ-ове са всички управляващи от 2019 г. насам, скандалите в НС са цирк

Петър Москов

Петър Москов

Петър Москов

Когато искаш да решиш проблем, търсиш причината за възникване на проблема. Причината за закриване на въглищните ТЕЦ е приемането на безумните цели и срокове на т.нар. "Зелена сделка". Отговорните за това са всички управляващи от 2019г. до днес, които не са се противопоставили на това.

Тези управляващи са: ГЕРБ, ДБ, Радев и ПП. Вчерашните скандали в парламента по темата са просто цирк, защото "спорещите" страни продължават да подкрепят тези безумни политики. "Спорът" е кой да бъде обявен за виновен след като си разделят 30те сребърника, дадени им за да ликвидират енергийната независимост на България.

Изводи:

1. Зелената сделка е знамето на европейската и българска левица.

2.Реализацията на това безумие е в основата на инфлацията и високите цени.

3. Да си десен, не означава да се бършеш с дясната ръка. Означава да се противопоставяш систематично на левичарските политики.

4. Когато казваш, че си десен, а приемаш да изпълняваш целите на левицата, ти си просто поредния селски хитрец.

5. Когато си отговорен за всичко това, но не заставаш зад действията си, а се опитваш да прехвърляш собствената си вина на други, ти си просто мишок.

6. В този Парламент десница няма! Така че оправданията за идеологически различия са фалшиви.