Ангел Петричев: Г-н Пардю, глашатай на лъжи ли сте?

Изпълнителният директор на "Лудогорец" нарече в прав текст съветника на Гриша Ганчев в тиражирането на откровени неистини

Алън Пардю

Алън Пардю

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев нападна с остри думи съветникът на Гриша Ганчев в ЦСКА Алън Пардю, който наскоро заяви пред английско издание, че не е редно собствениците на "орлите" да държат и телевизионните права за излъчване на Първа лига.

Петричев отговори с пост в социалните мрежи, в който разкрива, че преди време Пардю е бил кандидат за треньор на разградския тим.

"С изненада прочетох изказванията на г-н Алън Пардю пред английските медии и твърдението му, че собствениците на Лудогорец притежават телевизионните права за българското първенство. Едва ли заради норвежкия студ, по-скоро заради дългия престой в българската футболна действителност г-н Пардю влиза в ролята на глашатай на неистини. Безспорен факт е, че телевизионните права са собственост на Нова броудкастинг груп от доста време и колкото пъти да се повтаря лъжата, че братята Домусчиеви имат нещо общо, то няма да стане истина. Г-н Пардю би трябвало добре да знае, че титлата ще се реши на терена, където се вижда работата на футболните хора, към които и той се числи. Всичко останало е замазване на очите на публиката", коментира Петричев.

"Дали, когато ни го презентираха за треньор на Лудогорец, г-н Пардю е имал проблеми с телевизионните права?", пита изпълнителният директор на Лудогорец./БГНЕС