Пиарът на ГЕРБ: Мая Манолова превърна "Системата ни убива" в шпицкоманда за терор

снимка: Монитор

снимка: Монитор

Пиарът на ГЕРБ Никола Николов написа остър пост на страницата си във Фейсбук, предизвикан от акцията на майките на деца с увреждания, преминала под надслов "Системата ни убива". По неговите думи това не е вече организация със социални искания, а със своите действия те напомнят за едни мракобесни времена, срещу които поколения българи се борят и до днес.

Вижте пълния текст на Николов във Фейсбук:

"Колко гнусно, долно и нагло трябва да са пропили душата ти, за да отидеш пред дома на някого и да тероризираш децата и внуците му?! Всички знаем какво означава да изпишеш нещо върху черни чували пред дома на човек.

Мая Манолова, днес ти мина всички човешки граници! Системата ни убива, от днес Вие не сте организация със социални искания, а политическа шпицкоманда за терор на хамелеона Мая Манолова.

Днешната Ви нагла акция пред дома на премиера Boyko Borissov връща България към едни мракобесни времена, срещу които поколения българи се борим и до днес. И не, няма да позволим на хора като Вас да диктуват дневния ред на България чрез заплахи, терор, блокади и хулигански действия.

Уважавам правото на всеки да протестира, но по мирен и демократичен начин! Всичко останало е опит на анархията да поругае правовия ред и демокрацията.

#Терор #Мракобесие #ПравовРед #МаяМа #МаяМанолова #Демокрация #СистематаНиУбива #Юмрук"