По-хубаво от това тесто за пица няма

С мас става по-вкусно, отколкото със зехтин

Е, по-хубаво от това тесто няма... Издържа до 3 дни в хладилника... Без проблем...

Ето рецептата:

250 г брашно
125 мл вода (с газирана вода е по-добре) 
3,5 г суха мая
1 ч. л. сол
1 ч. л. захар
1 с. л. мас (15 г)

За пицата е важно горещата фурна.. Най-добре е, като пуснете фурната да се нагрява, да сложите и тавата, в която ще  печете. Така ще получите хрупкава коричка.

Тестото с мас става по вкусно, отколкото със зехтин. Маста не се усеща, но пък помага на тестото да не изсъхва. Отгоре, върху плънката, може да пръснете 1-2 пъти зехтин...