Подоляк: Русия ще изпита цялата болка, която преживяват украинците

"И те напълно ще си платят за тази война"

Михайло Подоляк

Михайло Подоляк

Не може да се каже кога ще приключи войната в Украйна срещу руската агресия, но Киев ще я завърши абсолютно справедливо. Това заяви шефът на офиса на украинския президент Володимир Зеленски - Михайло Подоляк, цитиран от Униан. „Русия ще изпита цялата тази болка, която са преживели украинците“, посочи той.

"Колкото до това как ще завърши (войната – б. ред.), не можем да посочим точно като време кога ще бъде – може да е много бързо, а може да е бавно. Но че ще приключим тази война абсолютно справедливо и че Украйна достатъчно, с голям интерес ще наблюдава (както казвам с ирония ) мащабирането на войната на територията на Русия – това вече априори е абсолютна истина." – категоричен е Подоляк.

Той добави, че "Русия ще почувства всичко това, цялата тази болка, която е изпитала Украйна на голяма част от своята територия".

"И те напълно ще си платят за тази война. Не само с репарации, не само с определени съществени загуби, но и ще усетят всичко това, което чувстваха нашите деца, когато те обстрелваха ракети нашата територия." – подчерта съветникът.

Превод Faktor.bg