БСП - София - незнаещи, платени или мразещи България и истинската ѝ история

Паметникът на Съветската армия е на окупатор, потопил страната в кръв и насилие

Адв. Станислав Станев

Няма как да отмина с мълчание декларацията на   градският съвет на БСП (к) – София в защита на Паметника на Съветската армия.

Дами и господа (или както се наричате помежду си: другарки и другари),
Изпитвам смесени чувства от Вашата позиция. От една страна съм доволен от себе си, защото съм прозрял, че вие не сте социалдемократи, не сте модерни проеврепейски социалисти, а 

обикновени комунисти,

 които неумело играят спектакъл за пред Европа. От друга страна съжалявам за свестните леви хора в България, които нямат възможност да се обединят в една нормална партия, а са принудени да преглъщат комунизмите на столетницата.
Не знам дали от Градския съвет на БСП са исторически безпросветни, или им е удобно да пишат глупости, но за всеки случай ще им направим един кратък урок по история и българщина.

Между СССР (в случая Червената армия) и Русия има колкото общо, толкова и разлика. Съветските комунисти са унищожили остатъка от интелигенцията на Русия, включително много от наследниците на тези, които са се били във войната с Османската империя от 1877-1878 г. Да, точно така, внуците на този, чийто паметник е пред старата сграда  на Народното събрание са избити като животни от тези, дето БСП (к) ги бранят с декларация.

Съветската армия, за чийто паметник става въпрос не е дошла като приятелска и добронамерена. Тя  е пристигнала тук като агресор (в рамките на подло обявена ни война) и са ни „възнаградили“ с всички екстри: 

грабежи, убийства, изнасилвания

 Впрочем, не само България е „докосната“ по този начин. По целия си път Червената война оставя трупове на невинни, ограбено и унищожено имущество на обикновени хора, милиони и милиони озлочестени жени и малки деца. 
Конкретно в България СССР (паметникът на чиято армия ни се пъчи в центъра на София) помогна да се освободим от пари, ценности; от интелигентни хора (лекари, инженери, учители). Избити бяха и много леви хора, които „дръзнаха“ да бъдат българи. Например големият български общественик, демократ, адвокат, широк СОЦИАЛИСТ Кръстьо Пастухов, който изгасна с изтръгнат гръклян, и за който преструвайки се на нормални и на социалисти, упорито забравяте. А като ви го припомним, мигате с досада. 

Заради СССР бяха унищожени хиляди черкви и изклани и репресирани стотици духовници. Да не забравим да споменем и атентата в „Св. Крал“ („Света Неделя“). Тук БКП постигна поне две в едно: поруга храма Господен и успя да избие повече български генерали, отколкото всички врагове на България, взети заедно не са успявали по време на война. Това го акцентирам, защото през последните дни БСП (к)  го играете православни и след като се прекръстите лицемерно в черква, тичате да се кланяте пред паметта на Георги Димитров, който вдъхнови и заповяда геноцида над православието в България. 
Заради СССР, който завладя Родината ни с Червената армия, чийто паметник браните,  вие комунистите (казвам, че сте комунисти, а не социалисти именно защото се гордеете с „постиженията“ на Столетницата и се дистанцирате от социалистите като споменатия Пастухов) забравихте българите в Пиринска Македония, които бяха потопени в кръв и насилие. Хиляди хора, които бяха оцелели в жестоките битки с враговете на българщината, умряха в адски мъки със счупени кости. Счупени именно от емблематични кадри на БКП, които почитате до ден днешен. И счупени по заповед от Москва и с протекцията на армията, чийто монумент браните матросовски. Затова и когато чуя кадър на БСП да ми говори за Македония, изпитвам само и единствено 

погнуса и отвращение

 
През последните дни ваши знакови лица леят патетични многословия за тези, дето разрушавали. Да питам риторично: 
а КОЙ разруши плочите на първи и шести полк в центъра на София? И защо го направихте? За да загрозите Столицата с осмокрилия пето.....к? 
Кой извади костите на цар Борис III, който помилва и спаси от разстрел хиляди от вашите, които се бяха продали на чужда държава и тероризираха обикновените българи? 
А кой разруши паметника на Тодор Александров в Пирин? Кой изхвърли надгробната му плоча в пропастта, където стоя десетилетия? 

Четох, че казвате, че българите, които не искат Паметника на Съветската армия били платени. Но се питам - дали тези, дето сте писали тази декларация в защита на окупатора, сте платени, или го правите от сърце. Искрено се надявам да сте платени, защото иначе излиза, че мразите България и истината за историята от сърце.