Футболът ни е огледално отражение на това каква е българската политика - криминално-олигархична и противобългарска

Достигнахме дотам, да се иска да се преоснове държавата България

Момчил Дойчев

Момчил Дойчев

Доц. д-р Момчил Дойчев - Съпредседател на Атлантическия съвет на България

Закриване на БФС е най-малкото. Достигнахме дотам, да се иска да се преоснове държавата България. Българите бягат от държавата си, защото искат некорумпирана, свободна и справедлива европейска България. Но как да е така, след като 

нямаше декомунизация и лустрация, прочистване

 на властващите нацистко-комунистически мафиоти в президентство, правителство, парламентарни и извънпарламентарни партии, полиция, тайни служби, прокуратура, медии, образование, култура?
Какво трябваше да стане на стадиона, ако бяхме нормална държава?

1. Нацистките организирани мутри, щяха да са в затвора, заедно със своите покровители и вдъхновители, а не на свобода. Според криминалисти същите снети на стадиона престъпници са участвали в контрапротеста в защита на Гешев за главен прокурор и против председателя на ВКС Лозан Панов. 

2. Всички националистически, националсоциалистически и комунистически партии щяха да са забранени, просто защото са антибългарски. 

3. Всички русофилски, комунистически, фашистки и националистически организации, получаващи финансиране от престъпния путинска режим щяха да са забранени.

4. Главатарите на престъпните комунистически тайни служби - филиала на КГБ - нямаше да ръководят страната зад кулисите, а щяха да са в затвора.

5. Милиционерите с пагони, станали създатели на посткомунистическия криминалитет, които са и на криминалното кранче като печелят стотици милиони само от нерегламентирания и безконтролен хазарт щяха да са в затвора! 

6. Съдът щеше да е независим от всякакъв политически , партиен, медиен и криминален натиск.

7. Криминалните престъпници, които се движат и днес безнаказано с милиционерски карти и оръжие са подготвени за престъпници в прословута школа в Симеоново, която ги подготвя и за "юристи". 

8. Всички прокурори, трябваше да преминат през нормална лустрация. Повечето от тях през 1989 г. бяха пряко свързани с престъпния комунистически режим, а днес е публична тайна, че голяма част от тях са част или обслужват посткомунистическата мафия.