Когато говорим за декомунизация, става дума вече не за миналото, а за бъдещето

Новите прогресисти, неомарксисти, либерални доктринери и троцкисти ни готвят нов опит да преобразуват Човека по новомарксов облик и подобие

Авторът

Авторът

Д-р Любомир Канов

Добре, било късно за лустрация. Младите кадри, ченгета през 1989 са били на около 25-30 години, шефовете им на около 40. През целият “преход” са трупали пари и са овъзмездявали зависимости и “тайни’’. Днес това са силни хора с възлови позиции. Имат банки, университети, медии и съдии. 

Казват: 
Не, недейте! Лустрацията е закъсняла! Никой не помни и не се интересува от това. Само старите фашаги развяват знамето на антикомунизма! А ние вече сме европейци, борихме сме срещу нацизма, ние сме антифашисти, ние спечелихме Великата Отечествена(?)...Ние сме бъдещето на прогресивните сили! 

Твърдят:
Ами, те тези поколения си отидоха, историята отмина, кой помни какво и що...Имало било лоши неща, да, ама и добри! Построихме две Българии, издигнахме заводи, имахме шампиони по борба, никой не танцуваше изкълчени танци!
Хайде сега, казвам обаче аз, отидете в Израел и се опитайте да отречете Холокоста! Той е продължил от 1938 до 1944 г. 6 години.

 Комунизмът навърши 100 години

 Жертвите му са неизброими и както виждам, в нови одеяния, новите прогресисти, неомарксисти, либерални доктринери и троцкисти ни готвят нов опит да преобразуват Човека по новомарксов облик и подобие. Колко ще бъдат новите им жертви можем само да гадаем. Обамовиден, ляв, бежов, среден хибрид между Мао, Ленин, Чегевара, Байдън, Максим Уотърс и Джавархлал Неру. 

Казвам:
Недейте да се заблуждавате, че комунистите и техната престъпна идеология си е отишла по възрастови причини. 
Не е! 
Не са си отишли, 

само са се преоблекли

 Между техните лидери има дрътляци на по 88 години с много пари и с огромно влияние. Те имат толкова много пари, че вече се домогват до най-важното в този свят: Абсолютната Власт. Която се постига с пари! 
Новите Световни Социалисти са разбрали, че могат да направят Планетата социалистическа само, ако сложат ръка върху Парите. Което е вече факт! Световната Революция на Троцки - ревизионистът, мразен и убит от Сталин с ледокоп в главата - се осъществява днес с мултикултурни средства от мултимилиардери. 
Когато става дума за декомунизация, става дума вече не за миналото, а за бъдещето.
Think about it!